söndag, juli 23, 2006

Affischering i veckan

I lördags var jag på Slick och vem råkar jag på om inte linda + axel? Saknar alla på redax och svettas. Det är min sommar.
Det blir kul med nummer fem. Vi planerar att affischera i sthlm nu i veckan inför den, hör av er om ni vill va med. Puss!
INTI

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ahh, Slick, jag vill också! hade turen att få träffa på Axel när han kom cyklande nerför Götgatan under min blixtvisit i sthlm i lördags. Hör ett vrål "ANJA" och där står världens finaste Axel. Synd att jag hade så bra karaktär att jag insåg att jag var tvungen att vara seriös och sova istället för att gå ut. God karaktär har ju annars inte varit sommarens deal, men som Camus tydligen sa om nazityskarna (enligt Axel): Har man ingen karaktär måste man ha en metod. Min metod är att säga nej lite oftare.
Jaha, vem bryr sig? Anna kanske.
Saknar också allihopa, tur att Anna och Melina varit här och underhållit mig ett tag. Vi har lagat sjukt god mat och badat mycket.
Puss puss

Anonym sa...

Ahh, Slick, jag vill också! hade turen att få träffa på Axel när han kom cyklande nerför Götgatan under min blixtvisit i sthlm i lördags. Hör ett vrål "ANJA" och där står världens finaste Axel! Synd att jag hade så bra karaktär att jag insåg att jag var tvungen att vara seriös och sova istället för att gå ut. God karaktär har ju annars inte varit sommarens deal, men som Camus tydligen sa om nazityskarna (enligt Axel): Har man ingen karaktär måste man ha en metod. Min nya metod är att säga nej lite oftare. Innan jag går ut.
Jaha, vem bryr sig? Anna kanske.
Saknar också allihopa, tur att Anna och Melina varit här och underhållit mig ett tag. Vi har lagat sjukt god mat och badat.
Puss puss

Macho sa...

Anja, I miss u 2. Tyvärr har jag läxor kvar inför Too queer for school-festivalen och kommer inte kunna smita iväg till Malmö. :( men vi ses i das huvudstad!
INTI

Anonym sa...

Det är sjukt kul det där med metoden. Man måste ha minst en.
Min bästa just nu är Malmö, jag bokade biljetterna nu till en snabb skåne-pepp.

Åh jag har dansat och solat och ätit sönder mig själv den här sommaren. Så himla kul!

Anonym sa...

Metoden är viktig. Fixar bokföring och lyssnar på Zanyars sommarprogram just nu: "vår metod är kärlek och glädje", säger han. Yes!

Anna var precis här. Nu träffar hon en kul person för nr 6. Jag ska snart gå på fotboll. Men i helgen kommer jag till Stockholm, hoppas få se några av sötomachosarna då.

Jag är svensk medborgare, jag är svensk medborgare.
Nu är det AP och Gonza i min dator. Åh så underbart, allt går runt runt. Kärlek och glädje. Jadå.

Anonym sa...

ja-a då