onsdag, mars 07, 2007

Demonstrera med oss på Second Life

På internationella kvinnodagen 8 mars arrangerar vi en virtuell demonstration på Second Life - en plats på internet som är ungefär som vår värld, men dataprogrammerad. Kom i dina finaste kläder till Second Sweden. Det kommer att finnas färdiga plakat och banderoller som demonstranter kan plocka upp från marken. Det kommer också att hållas tal, streamat på plats!

8 mars demonstration
PLATS: Second Sweden i Second Life
TID: Uppsamling kl 21 svensk tid. Tal börjar 21:10.

Om du inte redan är en användare av Second Life:
Ladda ner programmet på secondlife.com och skapa en egen karaktär. Det kostar ingenting. Spelet börjar med en obligatiorisk tutorial där du lär dig använda spelet.
OBS! Det tar ett tag att ladda ner spelet och att gå igenom dess tutorial. Var inte sent ute! Börja ladda ner spelet senast kl 18!

Info kommer att uppdateras fortlöpande. Här kommer en bild från SL för den som aldrig varit där och vill ha en bild av hur det kan se ut.


***UPPDATERING***
För att hitta till demonstrationen: Teleportera dig till Second Sweden. Därifrån kommer det att finnas pilar utplacerade som visar dig vägen.

2 kommentarer:

Jonas Morian sa...

Hur gick det? Blev det någon uppslutning?

Det finns bara en Anna Svensson sa...

Jaaa.. hur gick det?! Fan att jag missade vårt eget kalas. Sen fick jag veta att det finns bredband på MAH som jag kunde använt. bajs

Men du Inti, det här Måste ju vara årets citat:

Det finns två fördelar med att hålla en demonstration i den virituella världen, enligt Inti:
– Man kan vara med och fira 8 mars vart man är är i världen. Och så är det ju vädret. Det är varmt och behagligt.

Ja du gillar när det är lite sådär mysbehagligt i luften.