tisdag, juni 05, 2007

Sansat nätverk

Sexsäljare och allierade har startat nätverk. Lyckades inte länka från bilden men adressen är sans.nu. Det här är så himla bra hoppas att de får mycket utrymme i media.



Och jag tror det är en Shemale i loggan. Extra PK-poäng för det!

/Anna S

3 kommentarer:

Macho sa...

Så här brukar jag säga när folk anklagar Macho för att vara pk:

- Vi är inte alls PK! Vi har inte ens nakna she-males på bild!

INTI

Anonym sa...

Nej nej nej,.... Det där nätverket är inte startat av "sexsäljare." Det finns däremot ett som är det och det är www.natverketpris.se
Snälla, ha lite bakgrundskoll innan ni skriver! Det som ni kallat sansat nätverk är startat av torskar och andra som vill legalisera sexköp, nämligen att män ska få köpa kvinnors kroppar.

Macho sa...

Vad jag har förstått är flera sexsäljare involverade i Sans. Vilket såklart inte hindrar att det finns sexarbetare i Pris. Pris verkar vara bra de med. Hade bara inte hört talas om dem.

Frågan om ifall sexköp ska legaliseras eller inte är mer komplicerad är frågan om Män ska kunna köpa Kvinnors kroppar. Här är en pusselbit tex: http://sydsvenskan.se/sverige/article136316.ece

Ingen ska tvingas sälja sin kropp det är självklart. Men det här handlar om ngt annat. Jag Personligen (detta är alltså inget som Macho i sig står för) tycker att det är orättvist och osolidariskt att det finns lagliga hinder i vägen för att sexsäljare ska kunna organisera sig, som tex i facket och jag uppmuntrar alla initiativ som jobbar för att ta bort stigmatiseringen av sexsäljare. Just för att det är ett riskfyllt yrke. Och just för att förenkla för de som vill sluta prostituera sig.

/Anna S