fredag, november 17, 2006

Hordebatt nu igen!

Ja jävlar nu brakar det loss.
Petra Östergrens bok "Porr, horor och feminister" kom ut häromveckan samma dag skrev hon detta i Expressen. Hon fick skäll nästan direkt. Sen väckte Ann Charlotte Alstadt uppmärksamhet genom sitt uttalande att "Det kanske finns några tusen prostituerade i Sverige, som då offras på jämställdhetens altare" (Klicka på länken för att se det i sitt sammanhang, sista stycket.)
Det höll inte denna bloggare med om. Hon jobbar som eskort och här har hon kommenterat alla inlägg i debatten. Och här är hennes eget inlägg.

Och idag kom en lyxig vändning. OJOJOJ! Är det inte lite oväntat att en man som dömts för våldtäkt nu tänker ta betalt för att ligga? Världen är underlig. Åh vad jag vill att Tyson ska uttala sig om sin syn på sin egen sexighet!

/anna

torsdag, november 16, 2006

Sexy tiger

Inti är hetast på redaktionen!

När vi kickade Macho sa Carlos Rojas att jag borde vara beredd på att alla skulle älska Inti och hata mej. Just nu verkar det som att Inti får både hatet och kärleken. Min uppenbarelse går rätt obemärkt förbi, men det är ju rätt skönt, ibland.

/Anna

onsdag, november 08, 2006

Smygbögar

Det är inte lätt att vara ortodox. Men här verkar några religiöst bundna män hittat sig en fin lösning så att de får gå i pridetåget ändå. Fast man tycker ju att de kunde strunta i att slåss. Sånt gör man på fightclubs.

Tråkigt när det blir sådär ändå. Tro ska ju vara nåt fint, inte nåt som hindrar människorna från att vara hela.

/Anna

måndag, november 06, 2006

Rätt kul

Jag sitter och ska skriva nästa Versus, det är lite segt att jobba över så jag kollar på denna. En parodi på "Den Nya Mannen" driver med "machokillen: version 1.2" den typen av kille som kan möta på lite problem ibland i den här nya mer jämställdhetspeppande genus a la carte-världen.
Taskigt såklart men herregud jag skrattar lika mycket varje gång. Särskilt när den lilla blåklädde boxar i luften och vänder sig om. Ojojoj.. Ångestblandat skratt kanske, men jag gillar ju när det är lite mångfacetterat och dubbelt.

/Anna

Ny kunskap

Jag och Billy mailas nästan varje dag nuförtiden (förutom en liten paus när jag var hemma med feber nån dag). Jag försöker suga det bäst ur Billys hjärna om vad han kan om TVspel och det är inte så lite. Alla frågor jag hasplar ur mej får ett svar på minst tre A4. Jag kan snart allt i hela världen om spel och hjältar. Billy kan såklart mer förstås, och hans lärare ännu mer men jag lovar jag kan mer än tillexempel Inti.
Tillexempel skrev jag ett mail om blablabla och råkade skriva nåt om att vad är grejen med Sonic egentligen, är det typ som Mario?

Sju timmar senare kommer tre A4 som förklarar de enorma skillnaderna mellan de två karaktärerna och vilka svårigheter/fördelar dom har gentemot varandra (Sonic har det inte lätt nuförtiden tydligen) det har mkt med 2dimensionella VS 3dimensionella spel att göra. Sjukt intressant iaf, sen avslutade han med detta:

”Sonic Hedgehog” är också namnet på ett protein i kroppen som styr den symmetriska utvecklingen av armar och ben. Namnet fick proteinet eftersom den liknar Sonic när han är ihoprullad till en boll. Vissa läkare har varit kritiska till att döpa medicinska termer till roliga namn eftersom patienter kan ta illa upp om de får reda på att ”ditt barn har en mutering i sin Sonic Hedgehog och behöver opereras.”

Ja vad säger man?

/Anna

torsdag, november 02, 2006

Mer Ullis åt folket!

Jag och Anja har snackat en del om vår underbara vän Ullis och hur synd det är att inte alla människor har en vän som hon. Anja säger att en av hennes första tankar när hon lärde känna Ullis var "Hur ska jag få ut henne till folket?". Vi har pratat om att ge henne en spalt, som Billy. Men jag vet inte om det är så att vi inte gillar spalter längre, jag fattar inte vad som hänt med Billys spalt o ja e ju ändå redaktör, det är jag som ska bestämma över den. Jaja. I nummer 10 som kommer om en månad blir det ett helt uppslag med Billy.
Men det hjälper oss inte nu. Ett litet steg mot världens frälsning är iallafall detta: Ullis har startat en blogg!!

Kolla in den grabbar och tjejer.

Kramiz från Anna