måndag, juni 05, 2006

Genusbooties på Hoodsfred

Två av tre dagar har gått av Hoodsfred. Uppklädda i sprillans nya Macho t-shirts har vi myst en massa tillsammans med Gringo och alla våra fina läsare. Så roligt att prata med er! Och att så många faktiskt har sett och läst tidningen, och gillar den. Kul kul. Alla vill vara med och tävla i Drömbögelvan också. Än är det inte försent att skicka in sitt bidrag! Ett riktigt fint pris utlovas till bästa motiveringen.
Vi har även dansat en hel del. Melina och jag uppfann Machoshaken som kan behövas när man vill skaka sina genusbooties. Nästan lika snyggt som ghettoditona.

Igår blev det även utgång efter att programmet tagit slut på festivalområdet. Melina försvann en stund och när hon kom tillbaka var hon i upplösningstillstånd.
"Jag har pratat så mycket mångfald att jag glömde bort var jag var nånstans", sa hon och svepte en öl.
Sen tyckte hon att vi skulle byta dansgolv för i det andra rummet spelade en kille hon kände.
"Eller, egentligen känner jag inte honom. Det är faktiskt Billys kompis."
Såklart. Vad hade man annars kunnat förvänta sig? Billys kompis finns alltid där du minst anar det.

Efter ännu lite mer Machoshakande på genusbootiesarna var det dags att avsluta kvällen på Max. Där blev vi vittnen till ett fantastiskt fittbråk mellan en superbrat och en snubbe från Karlskrona. Någon spillde kaffe på braten som blev sur och kallade denne någon för "jävla fitta". Det tyckte Karlskronasnubben var lite gulligt så han fnissade lite varpå braten kallade även honom för fitta. Då fnissade Karlskronasnubben ännu mer och tänkte att fitta var något han tyckte var väldigt fint, det finns ju värre saker att bli kallad för än våt ängsmark. Braten blev då så provocerad att han drog fram en solfjäder som han svalkade sig med samtidigt som han bjöd in Karlskronasnubben till en uppgörelse på gatan utanför. Hela Karlskronagänget dog av skratt, jag och Melina stirrade fascinerat och braten blev bara ännu argare. Nu började någon vid ett tredje gäng kasta mat på braten som direkt ville dra med även honom ut på gatan och slåss. Men det var ingen som ville slåss med braten så han fick ta sin solfjäder och tjusiga brud och gå hem istället. Vi blev bästisar med Karlskronasnubben innan vi fick sätta oss på nattbussen söderut där Melina visade sig vara grym på att gissa exakt på minuten hur mycket klockan var.

Vi ses i Alby imorgon igen!

ANJA

5 kommentarer:

Anonym sa...

moahaha! gud vad roligt, skrattar skitmkt åt den helt jävla absurda situationen på max!
/inti

Anonym sa...

sen glömde du berätta att även en enkel formgivare kunde plocka fram extremt fina journalistiska kunskaper nångång typ 03.52 eller så för reda ut den stora händelsen på Max!

Anonym sa...

Javisst, Melina tog verkligen kommandot där inne på max.
- Anja. Du hämtar fiskburgaren. Jag kollar upp vad som har hänt.
Och sen satte Melina igång den stora intervjun. Imponerande.

Anonym sa...

Super color scheme, I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

Anonym sa...

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»