söndag, februari 25, 2007

Citron-chock!



Vi som gillade Loonas låt "Bailando" har väntat sedan -98 på att få höra en lika bra vers som hennes "si señor, efectos especiales, yeah yeah yeah". Nu är väntan över. -07 är året då Verona chockar Melodifestivalen.

Chock 1.
Verona inleder sin låt La Musica med att viska "Emozione... una tentazione". Hennes låt skulle kunnat vara med i en Sash-skiva som spelades på höstadiedisco när jag var liten. Men trots att låten helt klart låter som nittiotals-medelhavstecno, väljer tevetittarna att rösta ut henne. Vi lever i en sjuk, sjuk tid.

Chock 2.
Tidningarna hade skrivit om hennes hemliga vapen: bortopererade leverfläckar, fixade tänder och förstorade bröst. Därför fick vi en påklädd-chock när Verona gick upp på scen utklädd till en citron. Inte en gnutta bröst fick vi se. Kanske är det ett tecken på att sex har slutat sälja. Men killarna i bakgrunden hade bar överkropp. Och det är det viktigaste i såna här sammanhang.
INTI

2 kommentarer:

Anna Svensson sa...

Med lite god vilja kan hon räknas in i sexy nurse/sexy städ-kategorin.

Vad hände med sexy städ egentligen? Kommer ni ihåg den affärsiden att man kunde få tjejer osm städade hos en i underkläder. år 1999/2000 ungefär..

Anonym sa...

hehe, tänk om våra tantstäderskor på kontoret kom iklädda bara underkläder. succé? renare lokaler? högre sjukfrånvaro? hehehe..

INTI